Beidzot, beidzot, man ir kāds domubiedrs. :D Andy Symonds, 5. vietas ieguvējs TGC:
And this is part of the magic of ultra running you see. You can have totally messed up cramping legs and actually you're not necessarily much worse placed than your competitors. No one's bouncing along like a kangaroo after seven or eight hours of running like! So a simple way of describing how to win a race such as this is to master the art of getting as far into the race as possible before blowing a gasket. And then when the gasket does eventually blow the trick is to shuffle along as best you can for the remaining kilometers! Voilà, simple no?
Jeb, tas, ko es visu laiku saku, jo ātrāk sāksi, jo tālāk būsi ticis, kad viss sāks noiet greizi. Un tad, kad viss noies greizi, jau būsi krietni tuvāk finišam un tā daļa arī būs vieglāka. Elementāra loģika.
droppy said
Jeb, tas, ko es visu laiku saku, jo ātrāk sāksi, jo tālāk būsi ticis, kad viss sāks noiet greizi. Un tad, kad viss noies greizi, jau būsi krietni tuvāk finišam un tā daļa arī būs vieglāka. Elementāra loģika.
Vai tik nav tā, ka "ātrāk sāksi, ātrāk viss noies greizi" un "lēnāk sāksi, tālāk tiksi"? Pamēģini skriet maratonu 5km tempā un paskatīsimies cik tālu tiksi.
Domāju sākt no rītiem skriet, bet rudenī pārāk dubļains, ziemā pārāk auksti, pavasarī pārāk mitrs un vasarā pārāk karsti.
10/03/2016 14:03
Viktoriinii
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 96
2274
dot said
droppy said
Vai tik nav tā, ka "ātrāk sāksi, ātrāk viss noies greizi" un "lēnāk sāksi, tālāk tiksi"? Pamēģini skriet maratonu 5km tempā un paskatīsimies cik tālu tiksi.
nu nevajag jau iet uzreiz galējībās =/
11/03/2016 12:11
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778
2275
Šorīt galīgi neskrējās, bet izrādās, ka tieši tas bija vajadzīgs, lai radītu dinozauriņu :D
Ja būtu resnāks vēders , es teiktu, ka kjenguram liidziigs, jo lēciena pozā nostājies :D
Šis ir badā mērdēts, tāpēc nav vēdera =D
13/03/2016 22:45
trololo
Es un mani troļļi
Zinātājs
Members
Forum Posts: 252
2279
Saulē sasiluša kāpu mežiņa smarža :)
Profesionāli troļļa pakalpojumi
15/03/2016 23:04
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778
2280
Pēdējā Siguldas pusmaratonā, ja nemaldos, manīju Dzintaru un Miku pretendējot uz Latvijas rekordu, bet mums visiem nedaudz jāpatrenējas vēl līdz šim līmenim :D ...