23:10
27/08/2010
10:03
11/03/2014
Kāpēc skriet uz darbu ziemā ir forši?
- Nav jātuntulējas. Pēc 2km arī paliek silti. Auto silti paliek tikai pēc 7km.
- Nav jātīra sniegs no cepures. Pamāj kaimiņiem un sāc skriet.
- Nav jāmaina kurpēm eļļa. Tikai kurpjušņores kādreiz.
- Ar caurām kurpēm arī drīkst skriet, un ar vasaras kurpēm decembrī arī.
- Nav jāmeklē stāvvieta savām kurpēm, noliec zem skapīša un diena var sākties.
10:21
26/03/2011
gasha said
Kāpēc skriet uz darbu ziemā ir forši?
- Nav jātuntulējas. Pēc 2km arī paliek silti. Auto silti paliek tikai pēc 7km.
- Nav jātīra sniegs no cepures. Pamāj kaimiņiem un sāc skriet.
- Nav jāmaina kurpēm eļļa. Tikai kurpjušņores kādreiz.
- Ar caurām kurpēm arī drīkst skriet, un ar vasaras kurpēm decembrī arī.
- Nav jāmeklē stāvvieta savām kurpēm, noliec zem skapīša un diena var sākties.
Tas ir forši, ja darbā ir duša!
12:22
24/04/2009
shahs said
Lauma said
Man ir iedoti utmb punkti par Monblāna maratonu jūnijā.
Vai tik kādai nav roka paslīdējusi? TDS?
Vēl, ne. Es beidzot pēc pusgada mokošas gaidīšanas uzzināju atbildi uz jautājumu "vai tiem, kas finišē ar pārtērētu kontrollaiku piešķir finišētāja punktus".
12:23
17/08/2012
Raksts par mūsu lielisko Sigitu:
http://www.sporto.lv/raksts/no_pirma_piecisa_lidz_uzvarai_100_km
15:05
08/04/2013
15:15
27/04/2009
manejais said
Lasot par lielisko Sigitu: "Sigita iecienījusi skrējienos klausīties mūziku, bet vienmēr redzama tikai ar vienu austiņu — ar otru ausi tiek kontrolētas apkārtnes norise". Manējais dara tāpat. Līdz šim nebiju dzirdējis, ka vēl kāds tā dara
Es ar`jau sen tā daru.
15:17
27/04/2009
15:46
18/04/2011
vargans said
manejais said
Lasot par lielisko Sigitu: "Sigita iecienījusi skrējienos klausīties mūziku, bet vienmēr redzama tikai ar vienu austiņu — ar otru ausi tiek kontrolētas apkārtnes norise". Manējais dara tāpat. Līdz šim nebiju dzirdējis, ka vēl kāds tā dara
Es ar`jau sen tā daru.
Principā jau es arī, tāpēc visādi citādi jaukajām walkman austiņām https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv088h0scZFgx2nme6TvlIoKOfEZMQVvWzNXvy2vFBhhEnTCKu no manas puses ir mīnuss, ka tās nevar ielikt tikai vienu, bet nu tā jau ir, ka viena ērtība prasa upurēt citu ērtību.
18:00
28/10/2011
Ar DHL atnāca Trekz Titanium kaulu dūcēja austiņas. Pat izdevās vienā reizē aizbraukt atmuitot un saņemt paciņu.
20:47
27/04/2009
Andulis said
vargans said
Žurnālistiem šodien 1.aprīlis? "...LČ veterānu sacensībās MTB skrējienā Rīga - Valmiera."
Kur?
Saņēmu šodien pastkastē, bet ir pieejams arī internetā. https://www.yumpu.com/lv/embed/view/DGZCWSIG3jugzYj5 ...un vēl šajā mistiskajā pasākumā esmu pataisīta par čempioni. Skumji... Kā var kaut ko tādu nopublicēt?
21:07
13/11/2009
Vargans, uztver to no jautrās puses... Žurnālisti arī cilvēki vien ir; varbūt pat nav iedziļinājušies Latvijas ultraskriešanas vai MTB riteņbraukšanas smalkumos...
Katrā ziņā, tas varētu nozīmēt, ka cilvēki Tev tic! Atliek attaisnot "avansā" piešķirto 1. vietu :)
Ja ņem vērā, ka reiz citā ultrā esi bijusi turpat blakus pjedestālam - ceturtā starp latvietēm, tad varam šo to secināt :)
21:15
27/04/2009
Mazsalacā ir radies jauns sporta veids vai divu sporta veidu MIX - MTB skrējiens! :) Nez, tik vai riteni stumj skrienot vai gabalu brauc un pēc tam gabalu stumj - nezinu... Un vēl tādā kārtīgā veterānu distancē - no Rīgas uz Valmieru :)
Man kā velocilvēkam pilnīgi griež ausīs tas MTB pa šoseju variants:) Šosejai + velo ir citi "ultru" varianti. Piemēram mums ar draugu ir iegājusies nu jau kā tradīcija (2 gadus) mīt no Parižas (pie Daugavpils) uz Rubeni (pie Valmieras) - gandrīz 300km 1 dienā. Tieši tikpat, cik oriģinālajam Tour de France posmam - Parīze - Rubē. Atvainojos par atkāpi no tēmas :)
alx said
Man kā velocilvēkam pilnīgi griež ausīs tas MTB pa šoseju variants:) Šosejai + velo ir citi "ultru" varianti. Piemēram mums ar draugu ir iegājusies nu jau kā tradīcija (2 gadus) mīt no Parižas (pie Daugavpils) uz Rubeni (pie Valmieras) - gandrīz 300km 1 dienā. Tieši tikpat, cik oriģinālajam Tour de France posmam - Parīze - Rubē. Atvainojos par atkāpi no tēmas :)
Par kādu TdF posmu tu murgo? Tās ir atsevišķas viendienas sacensības. Līdz velocilvēkam vēl jāaug. :)
Paris–Roubaix is a one-day professional bicycle road race.. https://en.wikipedia.org/wiki/Paris%E2%80%93Roubaix