11:28
28/10/2011
Šodien pēdējā diena, kad skrienu dienas pēc kārtas. Smukajām pēc kārtas noskrietajām divi desmitajā dienām par godu šorīt atļāvos noskriet veselus divus, komats, desmit kilometrus.
Šodien neskrienu! Yeei! Šonakt sapņoju, ka esmu aizgājis pie Sigņa, lai oficiāli apstiprinātu savu neskriešanu. Izrādījās, ka nepieciešams veikt visādas formalitātes, piemēram, likvidēt manu `Apkārt pasaulei` komandu, jo iepriekš nebija tāds precedents bijis, ka komandas vadītājs iet prom. Tika pieaicināti vēl kādi speciālisti, lai lemtu, kā rīkoties. Pēc tam bija atvadas, Signis teica, ka žēl, ka es likvidējos un bija patīkami kopā darboties. Un tikai pēc tam man nāca apjausma, ka ne jau es pavisam beidzu dzīvi un pat arī ne dzēšos ārā no noskrien.lv, lai turpmāk vairs nekad neskrietu, bet gan tikai izlaižu VIENU SKRIEŠANAS DIENU! :)
17:48
02/05/2011
OreMan said
Šodien neskrienu! Yeei! Šonakt sapņoju, ka esmu aizgājis pie Sigņa, lai oficiāli apstiprinātu savu neskriešanu. Izrādījās, ka nepieciešams veikt visādas formalitātes, piemēram, likvidēt manu `Apkārt pasaulei` komandu, jo iepriekš nebija tāds precedents bijis, ka komandas vadītājs iet prom. Tika pieaicināti vēl kādi speciālisti, lai lemtu, kā rīkoties. Pēc tam bija atvadas, Signis teica, ka žēl, ka es likvidējos un bija patīkami kopā darboties. Un tikai pēc tam man nāca apjausma, ka ne jau es pavisam beidzu dzīvi un pat arī ne dzēšos ārā no noskrien.lv, lai turpmāk vairs nekad neskrietu, bet gan tikai izlaižu VIENU SKRIEŠANAS DIENU! :)
Es biju komisijā... Cik atceros, mēs Tev neatļāvām pārtraukt šo ikdienas atkarību, tā kā šodien jāiet paskriet!!!!!!!! Un 1024, pat binārajā sistēma nav nemaz tik apaļš cipar :P :)
eees said
OreMan said
Es biju komisijā... Cik atceros, mēs Tev neatļāvām pārtraukt šo ikdienas atkarību, tā kā šodien jāiet paskriet!!!!!!!! Un 1024, pat binārajā sistēma nav nemaz tik apaļš cipar :P :)
Kā ta nav apaļš - 10000000000 tak!
19:41
16/06/2014
Kautkā pa netu dzīvojoties atklāju Teikas zaķi :) tas kādu laiku lika man plati smaidīt !
https://www.endomondo.com/users/2892218/workouts/504372282
21:51
13/11/2009
Valdis.M said
Kautkā pa netu dzīvojoties atklāju Teikas zaķi :) tas kādu laiku lika man plati smaidīt !
Oho, to biju palaidis garām... paldies zaķim un vērīgajam VM (virtuālajam medniekam) arī! :D
00:27
24/04/2009
Valdis.M said
Ir jau mums arī pašiem savs skrējējdieviņš - https://www.endomondo.com/users/8283520/workouts/507622618 un gliemezis - https://www.endomondo.com/users/8283520/workouts/511657246
Andulis said
Arī nav slikti... lai neteiktu vēl skarbāk... Tikai Teika trūkst... ;)
Jūs te sarīkojuši/-as vāji slēptu Endomondo reklāmas kampaņu, vai kā? :) Katrā ziņā, rezultāts šim zvērudārzam varētu būt, ka sākšu Endo vairāk pētīt.
Šķiet, ka tas bija saistīts ar kaut kādu Adidas konkursu pirms Rīgas maratona, tāpēc tika skrieti visādi ķinķēziņi.
09:39
27/08/2010
12:26
02/05/2011
OreMan said
eees said
OreMan said
Kā ta nav apaļš - 10000000000 tak!
0 ir apaļš, bet tur ir viens 1, kas drīzāk ir spics :)
Bet nojaušu, ka neesi klausījis un darījis kā pašam tīk, žēl tik, ka par tādu varoņdarbu nozīmīti neiesniedz.
aijuciiic said
Šodien veseli 2 dienas prieki:
1) brāļuks beidzot pēc vairāku mēnešu pārtraukuma atsācis skriet! :)
2) mamma apsolījās noskriet vismaz 100 m, kad būšu noskrējusi savus pirmos 1000 km (kas būs jau pavisam drīz). Brālis apsolījās pievienoties kompānijai, tagad tikai jāpierunā pievienoties tēti & brāļa ģimeni! :D
vai mamma noskrēja savu maratonu 100m garumā? :)