21:08
30/11/2009
Dr.Eds said
.. Bet kur gan palicis viens no mūsu flagmaņiem Artūro kungs?
Kundziņš lēnām, ļoti lēnām dziedē ceļgalu, kas atteicās SKM laikā. Mazliet esmu atradis no ikdienas domāšanas veida: ''kā es šodien/šonedēļ pavadīšu treniņu/s''. Ceru, ka mans optimisms attaisnosies atsākt decembrī ar paretiem viegliem skrējieniem. Labāk vispār neko neprognozēt. Sportiskā forma ir pilnībā zaudēta, vismaz ķermeņa masa nav pieaugusi. :)) Paldies par interesi.
Un es arī apsveicu Tevi, Ed, ar smuko ciparu! 2000 ir cienīgs un skaists apjoms - skriešanas milleniums. Tas nāk arīdzan komandai par labu.
13:35
19/05/2009
Ainārs komanda mēģina sasparoties. Pats kapteinis (Ainārs) sola likt klāt daudzos kilometrus. Varbut mēs arī varam saņemties - uztaisīt kādu uzrāvienu. Sākas taču pēdējais gada mēnesis. Man nopietna(plānveida) skriešana sāksies 16 nedēļas pirms Hamburgas Maratona, otrdienā. Vienkārši sakot, 1.janvārī. Tiesa, decembrī arī skriešu - bet intesitāte vairāk būs atkarīga no sajūtām un tā brīža fiziskās formas (veselības). Saņemamies un NOSKRIENAM. Vismaz Ainārs komandu. Un varbūt vēl kādu komandu var apdzīt gada Finiša spurtā....
21:28
24/04/2009
Aivars703 said
Ainārs komanda mēģina sasparoties. Pats kapteinis (Ainārs) sola likt klāt daudzos kilometrus. Varbut mēs arī varam saņemties - uztaisīt kādu uzrāvienu. Sākas taču pēdējais gada mēnesis. Man nopietna(plānveida) skriešana sāksies 16 nedēļas pirms Hamburgas Maratona, otrdienā. Vienkārši sakot, 1.janvārī. Tiesa, decembrī arī skriešu - bet intesitāte vairāk būs atkarīga no sajūtām un tā brīža fiziskās formas (veselības). Saņemamies un NOSKRIENAM. Vismaz Ainārs komandu. Un varbūt vēl kādu komandu var apdzīt gada Finiša spurtā....
.. No 20.vietas mums vien pārdesmit km atlikuši..
Varbūt uzskriet, kamēr ārā "pavasars":D
Dr.Eds said
Aivars703 said
.. No 20.vietas mums vien pārdesmit km atlikuši..
Varbūt uzskriet, kamēr ārā "pavasars":D
esam jau 20.-tie.
pat nezinu, kā celt šīs komandas garu. Jāpiespamo e-pasti, vai kādu koptreniņu mēģināt taisīt (var taisīt pat divus: vienu lentas skrējējiem sporta zālē, otru laukā skrējējiem), vēl var taisīt komandas ballīti- bet pirms tam būs jāskrien.
pati turpinu skriet, mazliet, bet skrienu
Dr.Eds said
Nu Pulvermuca ir malacīc!
Apsveicu ar vēsturiskajiem panākumiem Tallinnā un cīņas sparu še pat tēvzemē!
Bet ideja par komandas kopballīti ar nelielu paskriešanu nemaz nav peļams - es ieteiktu 19. vai 20.janvāri.:))
paldies, Tallina sanāca netīšām, bija tik labi, ka to nevarēja nenoskriet.
19.vai 20.janvāris tā simboliski, lai pakāptos augstāk par 20.-to vietu :)
Tā kā man ballēties patīk, tad teorētiski ballīte varētu pat notiktī pie manis (Biķernieku iela Teikas pusē).
Pasākuma skriešanas daļu varam organizēt Biķernieku mežs/trase (pati neesmu tur bijusi kopš vasaras un neko nezinu par skriešanas apstākļiem) , Mežaparks?, vai arī skrējiens uz Brīvdabas muzeju (un tad jau var ekspedīcijā paķer Baltezeru (pati tur nekad neesmu bijusi).
Protams, visforšāk būtu tur, kur var skriet apļus, lai tiem, kam vēlme vairāk skriet var ierasties ātrāk un noskriet vairāk un tie, kas skrien mazāk arī jebkurā mirklī var pievienoties ;)
Tās ir tikai iedejas, labprāt uzklausītu, arī pārējo biedru viedokli.
13:36
03/03/2010
Jā, jūtos vainīgs, ka neesmu jau kādu laiku skrējis un komandai nav no manis nekādas jēgas :)
Vienīgais attaisnojums, ka tas nav dēļ slinkuma! Trenējos tāpat vismaz 5x nedēļā un papildus skriešanai vienkārši vairs neatliek spēka vai enerģijas (laiku atrastu jebkurā gadījumā). Plānā ir nākamsezon braukt motokrosā, enduro utml.
Kaut gan nopietni sāku apsvērt vismaz vienu treniņu nedēļā aizstāt ar skriešanas treniņu. Mani ieinteresēja ceturtdienu koptreniņi, varbūt piedalīšos kādā no tiem.. Ja būtu koptreniņi 18:00, tad vispār būtu ideāli.
19:09
27/06/2010
Sveiki, biedri! :)
No 1.janvāra man priekšā 4.mēnešu gara treniņprogramma lai sagatavotos iespējams šī gada svarīgākajiem mačiem, tāpēc skriešu un domājams, ka diezgan daudz :)
Runājot par 19. janvāri, ja nebūs "baigie" mīnusi, tad moš varētu sastādīt Jums kompāniju.
Esmu par apļu sistēmu :)