21:53
27/06/2010
Dr.Eds said
Edgars Simanovičs said
Apsveiciens arī no manis :)
Gaidam Sarmītes tūkstoti! :)Paldies, Edgar!
Bet no taviem 50km gan var iedvesmoties! Apsveicu ar šo sudraba uzvaru pašam pār sevi!
Noskrien!
Paldies, Dr.Eds :) :)
Šī te "gonka" ir riktīgi laba priekš treniņiem :) :)
Noskrien! :)
16:38
22/11/2011
Tā - nu jau atkāpšanās vairs nav...
Pēdējais garais noskriets, km sakrāti, nauda samaksāta, būs vien Valmierā pirmā pusīte mūžā jāskrien....
Par to, ka varu noskriet, šaubu nav, bet par ātrumu un rezultātiem nav ne mazākās saprašanas... Bet tas jau pirmajai reizei nav galvenais, galvenais NOSKRIET!!!
Bioritmi Valmierai gan nav spīdoši - fiziskais, inteliģence gandrīz -100%, tikai emocionālais augšā - tad nu skriešu lēnām(fiziskais) un smaidīdama(emocionālais), bet diezin kā izpaudīsies mana neinteliģence :))
16:51
27/06/2009
Sarmīte said
Bioritmi Valmierai gan nav spīdoši - fiziskais, inteliģence gandrīz -100%, tikai emocionālais augšā - tad nu skriešu lēnām(fiziskais) un smaidīdama(emocionālais), bet diezin kā izpaudīsies mana neinteliģence :))
Par bioritmiem vienīgais konkrētais apgalvojums kaut kur tepat forumā bija, ka svarīgākais, lai inteliģence mīnusos un prāts netraucē skriet. Īsti neatceros kurš to teica, bet bija kāds no dižajiem:))
17:46
13/11/2009
Tas jau bija šīs komandas [pašlaik] Sīvākais Konkurents! :)
http://www.noskrien.lv/kalendars/2012/nordea-rigas-maratons-2012/#comment-20340
17:57
22/11/2011
Man liekas jocīgs tas līknes nosaukums - Inteliģence... Tas vairāk asociējas ar pieklājību, uzvedības kultūru un tamlīdzīgām lietām... Tāpēc jau nesapratu, ko dara tad, ja ir -100%, skrienot skaļi lamājas, spļaudās, grūstās, kāpj citiem apzināti uz kājām un tamlīdzīgi :)) :))
Manuprāt līknes pareizais nosaukums būtu Intelektuālais - tad to varētu saistīt ar prāta darbošanos attiecīgajā dienā... Vai skrienot var vienlaicīgi risināt krustvārdu mīklas un matemātikskas darbības, vai tikai kustināt kājas :)) :))
18:13
13/11/2009
Tieši tā, oriģinālā ir "intelektuālais bioritms". http://en.wikipedia.org/wiki/Biorhythm
Par matemātikas uzdevumiem arī taisnība, daži biedri solās tos risināt Siguldas kalneniekā. :)) http://www.noskrien.lv/kalendars/2012/siguldas-kalnu-maratons-2012/
18:34
30/11/2009
Sumināts, kaptein!
Ko vēl labāku vēlēt, kā turpinā liet sviedrus un neļaut man pietuvoties lokālās konkurences ietvaros;) Kapteinim ir jābūt kā etalonam komandas priekšgalā, līderim, uzmundrinātājam. Cenšos būt korekts un neapcelt Kungu pārstāvi, vismaz pagaidām. Un vēlreiz paldies par veiksmīgo Rīga - Valmiera sadarbību. Priekā, lai izdodas!
20:11
19/05/2009
Artūro said
Sumināts, kaptein!
Ko vēl labāku vēlēt, kā turpinā liet sviedrus un neļaut man pietuvoties lokālās konkurences ietvaros;) Kapteinim ir jābūt kā etalonam komandas priekšgalā, līderim, uzmundrinātājam. Cenšos būt korekts un neapcelt Kungu pārstāvi, vismaz pagaidām. Un vēlreiz paldies par veiksmīgo Rīga - Valmiera sadarbību. Priekā, lai izdodas!
Paldies par vēlējumiem. A Tu pamēģini apcelt. Citādi es, nemaz neskrienot jūtos stabils savā 1.vietā. Nekas tā nemotivē kā labu paziņu savstarpējā cīņa. NOSKRIEN!
18:19
27/06/2010
20:58
27/06/2010
15:45
30/11/2009
Paldies par apsveikumiem, kolēģi! :)
Šajā maratonā (pirmajā īstajā) devos kā pulksteņa vergs. Jau no paša sākuma gandrīz visu sacensību skrēju ar ~7min handikapu nekā izdrukātajā tempa špikerī uz 3h24 (4:50min/km) - pirms maratona īsto mērķi slēpu zem 3h30. Sirdi silda skaistā 51. vieta (31. v. grupā).
Skrējiens ir izdevies pa pirmo zorti, ja neskaita krampi kreisās kājas apakšstilba muskulī pie 41. km atzīmes(!) jeb aptuveni 6min pirms finiša. Pēc 37. kilometra ļoooti gribēju sākt soļot brīvprātīgi, bet līdz tai īsajai 1 minūtes piespiedu ķibelei, mans raksturs bija spēcīgāks. Trase ir ''viļņaināka'' nekā Valmierā. Interesanti, kā sanāktu pie šāda trenētības līmeņa noskriet līdzenāku gabalu?
Un liels paldies arī Dzo (8. vieta) ģimenei par atbalstu, gribējās papļāpāt!
P.S. Ja ''Pulvermuca pati nesaprot ko grib'' tad jāpakļaujas vīriešu padomiem, ko saka priekšā. Tu jau zini kā VSK biedri šogad ir maksimālistiski noskaņoti un vēlas, lai daiļais dzimums tur līdzi, jo to spēj ;)
16:04
19/05/2009