Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

25. novembris 19:00

Divplākšņi 127.koptreniņš


Skriešanas seriāls:
Notikums:
Distance:

Laiks nedēļas vidus pusgarajam skrējienam, bet negribi skriet vienatnē? Nevēlies arī joņot čempionu ātrumā? Tagad Tev ir pieejams risinājums — trešdienas vakara koptreniņš “Divplākšņi”.

Pārdaugavā (pie 2.tramvaja sliedēm zem Imantas tilta) savācas kopā draudzīgu, savstarpēji atbalstošu noskrieniešu bariņš un skrien mierīgi un ar baudu. Aptuvenais temps ap 6:30 (ar tendenci uz izaugsmi), var to pieskaņot publikai. Pievienoties un atvienoties no pamatgrupas iespējams jebkurā skrējiena posmā.

Skrējēji ik pa laikam atskatās, vai nedzenas pakaļ kāds aizkavējies Divplāksnis, vai arī varbūt jāpadod ceļš kādam, kas dodas jau otrajā aplī.

Skrējieni reizēm tiek rīkoti ar novadpētniecības elementiem, kā arī ar tematiskām pēcpasēdēšanām.

Detaļas tiek apspriestas un precizētas pirms skrējiena – padalies ar savu priekšlikumu komentāros! Vēlams ielikt saiti uz sazīmētu trasi, ja to ierosini.

Noskrien!

Distance
0.00 km






    
Atzīmēt piedalīšanos VSK Noskriet kalendārā, var tikai VSK Noskrien biedri. Bet ja tu tāds neesi, tad vari par tādu kļūt.

VSK Noskrien - galvenais nav uzvarēt, galvenais ir noskriet.
VSK Noskrien biedri kas piedalās
Skrējējs
Antruks piedalās
Lasma3 piedalās
IlgaisC piedalās
Inta Amoliņa piedalās
Guna piedalās
july varbūt piedalās
Brauneriene piedalās
M&M piedalās
piile piedalās
Hiēna piedalās
aspruds piedalās
Rozamunde piedalās

Piedalās - 11

Varbūt piedalās - 1

17 komentāri rakstam Divplākšņi 127.koptreniņš

  • Rozamunde Rozamunde

    Karti zīmēt privilēģija Alīnai vai Gunai (piedodiet, meičas, neatceros, kura piedāvājās) :)

  • Guna Guna

    Atzīstos – tā biju es :)
    Tuvākajās dienās maršruts taps

  • Guna Guna

    Plāns apciemot Mārupīti, apmēram šādi http://tinyurl.com/ogz8ms5

  • Antruks Antruks

    Man jau patik trase :)

  • Rozamunde Rozamunde

    Tik bišķi tumšs.

  • Alina N Alina N

    Kā tur ir ar sniegu/ledu? Man nav nekādi speciālie apavi, kā arī pirms tam pa ziemu nebiju skrējusi O_o

  • Lasma3 Lasma3

    Alina N, būs lēnām jāsāk pieradināties pie sniega un ledus. Nav jau vēl tik traki, ka nevarētu paskriet ar parastajiem ikdienas skriešanas apaviem.

  • Hiēna essnee

    Brīnišķīgs koptreniņš sanāca! Vēsā mierā skrēju no darba un vienā momentā secināju, ka varu paspēt uz Divplākšņiem. Tieši sanāca uzķert pie Botāniskā stūra:) Pitstops vispār apburošs!

  • Lasma3 Lasma3

    Guna, paldies par burkānkūku!

  • Inta Amoliņa Inta Amoliņa

    Paldies visiem par kopā būšanu! Burkānkūkas recepti studijā!

  • IlgaisC IlgaisC

    Forši bija!!!

  • Antruks Antruks

    Paldies Guna,par superigo koptreninju un un garshigo burkankuku pitstopa! :) Tradicijas jaturpina! :) Kursh nakamais? :)

  • Guna Guna

    Prieks, ka patika un garšoja. Cept man patīk, kādreiz pieteikšos atkārtot.
    Recepte:
    250g miltu
    4 olas
    180g sviests
    180g cukurs
    400g burkānu (uz rupjās dārzeņu rīves)
    2tk cepamais pulveris
    2tk kanēlis
    pa 1tk ingvers un muskatrieksts
    šķipsna sāls
    valrieksti un rozīnes pēc ieskatiem

    Samaisa sausās sastāvdaļas + burkānus
    Saputo sviestu ar cukuru; pa vienai pieputo olas. Šo masu diezgan uzmanīgi samaisa ar miltiem un burkānu maisījumu. Cep ap 180 grādiem kamēr gatavs (kādas 40-50min)

  • Rozamunde Rozamunde

    Labais! Es tik likšu uz pusi mazāk cukura. Bet tās manas novirzes.

  • Guna Guna

    Santa, droši, es mazinu katru reizi, un vienalga liekas, ka var vēl mazāk. Oriģinālajā receptē ir 300g!

  • Mūsmājās gatavojot burkānu kūku, cukura daudzums tiek vēl nedaudz samazināts – līdz 0 gramiem -, bet miltu vietā izmantoti samalti rieksti. Iznāk ļoti garšīgi, un pat ir ēdams

  • Es tikai nedaudz precizēšu OreMan teikto – tā, ko nesen cepām, bija patiešām bez cukura, bet burkānu dēļ pat nevarēja pateikt, ka tur nav cukura. Bija ļoti garšīga! Ja nu ir vēlme pamēģināt, par pamatu ņēmu Intas nesen šēroto recepti, vnk neliku cukuru un miltus aizstāju ar kokosriekstu miltiem, jo tie tieši bija daudz mājās. Glazūrai izkausēju melno šokolādi ar sviestu. Izrādās, ka burkāni baigi labi iet kopā ar kokosriekstu miltiem! Sanāca ļoti garšīgi! Paldies Intai par recepti!

Komentēt

  

  

  

Pievienotais komentārs var uzreiz neparādīties. Nevajag dubultā.